Vadvasárnap

Vadvasárnap elnevezésű programsorozatunkon az érdeklődők látványos állatorvosi bemutatón vesznek részt, majd a Központ jelenlegi lakói kerülnek bemutatásra szakember által, amely bármely korosztály számára izgalmas. A programra előre meghirdetett időpontban várjuk az érdeklődőket!

A program részei:
 

 
Állatorvosi bemutató
 

A csapat állatorvosai mutatják be az éppen gyógykezelés alatt álló vadállatokat. A mentett állatok személyes történetén keresztül megismerkedhetnek az élővilág bonyolult, ugyanakkor rendkívül érdekes összefüggéseivel is. Izgalmas állatorvoslási esetek és érdekes röntgenfelvételek és bemutatásra kerülnek.Testközelből figyelhetik meg a nálunk kezelt állatokat a központ állatgondozóinak segítségével. Tőlük az állatok mindennapi szokásairól, viselkedéséről kaphatunk érdekes és izgalmas információkat. A előadás interaktív, minden korosztály számára élménydús programlehetőség.

Szakmai koordinátor által tartott bemutató
 

Az érdeklődők részt vehetnek a Központ területén tartott körbevezetésen, érdekes információkkal gazdagodhatnak a bekerült állatokról és sok természetvédelemmel kapcsolatos kérdésre is választ kaphatnak.
 
Kedvező időjárás esetén madárgyűrűzés színesíti a programot.

Időpont: minden vasárnap 10:00-12:00 óra között
 

Részvételi díjak:
Felnőtt:  1200 Ft / fő
6 év alatti gyermek, 18 éven aluli diák, nyugdíjas:  600 Ft / fő
3 éves kor alatt:  Ingyenes

Szakvezetés csoportok részére
 
Vadvasárnap programunkra előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi felületen:

   
   
* Kötelező mező