Ökotúra

Ökotúrák csoportoknak

Csoportok számára ajánljuk azokat a túráinkat, melyeket szakértő vezetőink indítanak a Sóstó Természetvédelmi Területén.  A másfél-kétórás kirándulás során a Sóstó északi tórészét járjuk körül, amely helyi jelentőségű védett természeti terület. A háromórás túra pedig már a déli tórészt is magába foglalja – itt a látogató már országosan védett természeti területen jár. 

Az ökotúrára bármilyen korosztályú csoportot szívesen fogadunk. Óvodás, iskolás csoportok számára korosztálynak megfelelő tematikájú és hosszúságú vezetést is tudunk biztosítani. Szeretettel várjuk a nyugdíjas csoportokat is, hiszen a Sóstó Természetvédelmi Terület remek kirándulási lehetőséget kínál a könnyed, rövid túra kedvelőinek is.

Csoportok számára lehetőség van kombinált túrát is igényelni, mely során a vezetett Ökotúrát egy szakvezetés egészíti ki a Vadvédelmi Központ szakemberei által, akik bemutatják a gyógyítási tevékenységet. Az összességében háromórás program 10 főtől vehető igénybe, szerda és szombat között előzetes egyeztetéssel.
 
A természetvédelmi szakemberek által vezetett túrákon előzetes regisztrációt követően lehet részt venni, a hasznos infókban látható elérhetőségek egyikén vagy a lent található regisztrációs felületen.


Az Ökotúra a Látogatóközpont nyitvatartási idejében,
előzetes bejelentkezést követően vehető igénybe.

Részvételi díj 

Rövid túra túravezetővel (2 óra, max. 25 fő):  16.000 Ft (angol nyelven 24.000 Ft)*
Hosszú túra túravezetővel (3 óra, max. 25 fő):  22.000 Ft (angol nyelven 30.000 Ft)*
Kombinált túra - ökotúra túravezetővel és bemutatóval a Vadvédelmi Központban (3 óra, min. 15 fő)  2.200 Ft / fő (szerdától szombatig elérhető)*


*Köznevelési és felsőoktatási intézmények-, fogyatékkal élők-, valamint nyugdíjas csoportok számára 50% kedvezmény az aktuális jegyárakból.


 
Érdeklődjön kollégáinktól:

   
* Kötelező mező

Ökotúra egyéni látogatóknak