StadiontúraA Sóstó különlegessége a természet és az épített környezet együttese. A Sóstói Stadion pazar építménye olyan óriási, és annyi érdekességet rejt, hogy érdemes egy szervezett túrán bekukkantani a kulisszái mögé. Munkatársaink kalauzolásával a résztvevők betekintést nyerhetnek Magyarország egyik legkorszerűbb és legjobban felszerelt stadionjába, ahol azt is át lehet érezni, milyen érzés egy győztes csapathoz tartozni! Minden hónapban, előre meghirdetett időpontokban várjuk az érdeklődőket, akiket elviszünk oda is, ahová az átlagember nem jut be!
Mesélünk a stadion épületéről, fenntartásáról, a város csapatáról. Vajon hány szék van a stadionban, és miért olyan a mintázatuk, amilyen? Milyen perjéből áll a stadion gyepszőnyege? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kapnak a résztvevők. Le lehet ülni  a kispadokra, be lehet kukkantani a Sky-boxokba, a Vidi Múzeumba és Shopba is.

Fehérvár fc hivatalos weboldala 

Részvételi díj:
2200 Ft/fő (magyar nyelven), 3500 Ft/fő (angol nyelven).                  Minimum létszám 10 fő, maximum létszám 40 fő.
 
Kedvezmények:
Köznevelési és felsőoktatási intézmények-, fogyatékkal élők-, valamint nyugdíjas csoportok számára 50% kedvezmény az aktuális jegyárakból.

A Stadiontúra a Látogatóközpont nyitvatartási idejében, előzetes bejelentkezést követően vehető igénybe.