Terület bérlés

Sóstó Látogatóközpont ElőadóteremHatvan fős befogadóképességű a Sóstó Látogatóközpont technikailag felszerelt előadóterme, ahol óvodai és iskolai csoportok programjai, nyugdíjas összejövetelek, civil rendezvények, szakmai konferenciák egyaránt tarthatók. A terem projektorral, vetítővászonnal és hangfalakkal felszerelt, így prezentációk, előadások, filmvetítések, természetvédelmi és egyéb tematikájú rendezvények számára is alkalmas, minden szezonban. Nyáron klíma, télen fűtés biztosítja a komfortot, a székek átrendezésével pedig a rendezvény céljának megfelelően alakítható a terem.

Természetvédelmi- és természeti neveléshez kapcsolódó programok esetén: 12.700 Ft / óra
Egyéb programok esetén: 18.000 FT / óra 
 
 
Érdeklődés
 

Zöld Tanya
 
A város zajától távol, mégis annak szívében, csendes zöld övezetben kapcsolódhat ki a Zöld tanyára érkező. A természetvédelmi terület olyan pontja ez, ahol hatalmas szabad terület vehető igénybe. Óvodai és iskolai kirándulások, táborok és civil szervezetek programjainak megrendezésére egyaránt ajánljuk. Fedett erdei kiülő és kulturált mosdóépülettel várja a területre a regisztrált csoportokat.
Kérünk mindenkit, hogy ügyeljenek a rend és a tisztaság fenntartására, mivel a tanya védett területen található, emiatt törvényi szabályozás vonatkozik az ott tartható programokra is.
Fél-illetve egész napos bérleti díj ellenében lehet időpontra igényelni a helyszínt. A Zöld tanya épülete nem foglalható, kizárólag a környezetében található zöldfelület és annak infrastruktúrája. 

Árakról és foglalás feltételeiről kérjük érdeklődjön itt:

zoldtanya@varosgondnoksag.hu
06-70-6699-075