Keresd meg Máté Bence fotói között a Sóstón is élő állatfajokat

Keresd meg Máté Bence fotói között a Sóstón is élő állatfajokat

2021.09.02. 00:00:00

A fotópályázat lezárult és kihirdetjük a nyerteseket.
Íme: 1. helyezett: Babos Rita, 2. helyezett: Kaló Balázs, 3. helyezett: Fülöp Attila. A különdíj nyertese, amelyet maga Bence választott ki: Babos Rita Ki húzta a rövidebbet c. képe.
Gratulálunk mindenkinek!Máté Bence Városház téri fotóin több, a Sóstón is élő állatfajt figyelhetünk meg.
Küldd el saját fotóidat a Sóstó állatvilágáról, és nyerj egy Máté Bence ajándékcsomagot!

A fotópályázat címe: Keresd meg Máté Bence fotói között a Sóstón is élő állatfajokat

Gyönyörködj Máté Bence kiállításában a belvárosban, és küldd el legjobb saját fotódat a Sóstó élővilágáról!

Szeptember 16-ig várjuk a szebbnél-szebb képeket! A legjobbakat szeptember 20-án facebook oldalunkon tesszük közzé, és indul a like-gyűjtés. A szavazatokat szeptember 23-án éjfélig lehet leadni, az eredményhirdetés szeptember 24-én lesz ugyanitt.


Az első három helyezettet díjátadón jutalmazzuk meg a Sóstón 2021. szeptember 26-án 15 órakor a TISZTÁN LÁTSZIK! Jövőtudatos fesztiválon.

Díjak: Az első három helyezett díja egy Sóstóról szóló könyv és egy itt beváltható utalvány, amely ökotúrára vagy stadiontúrára érvényes 2 fő részére a 2021-es -2022-es évben. Az 1. helyezett fotó borító képként beállításra kerül a Sóstó nyilvános facebook oldalán a kihirdetést követő időszakban.

A különdíj egy Máté Bence ajándékcsomag az „Év természetfotósától”!


A fotópályázat leírása

1.     A pályázat célja:  Olyan állatfajokról készült fotók beküldése, melyek megtalálhatóak Máté Bence kiállításban és a Sóstó Természetvédelmi Területen is előfordulnak.


2.     Pályázati feltételek: A pályázó a fotó megküldésével és a pályázatra való jelentkezéssel egyidejűleg elfogadja annak feltételeit. A pályázatra bárki jelentkezhet, maximum 3 fotóval pályázóként és csak saját fotóval.

3.     Technikai előírás: A benyújtott képek maximum mérete 20 MB, formátuma JPG.

A képeket digitális formában kell benyújtani akkor is, ha az filmnyersanyagra lett exponálva. Digitális esetben csak az eredeti EXIF adatokkal rendelkező képeket fogadjuk el. Kérjük, a digitális képeket eredeti méretben őrizze meg, későbbi esetleges tulajdonjog-igazolás céljából. Analóg felvétel esetén a pályázónak rendelkeznie kell a negatívval.

4.     Szöveges információs előírások: Minden pályázatnak tartalmaznia kell a fotós nevét és minden fotónak címmel kell rendelkeznie.

5.     Benyújtás módja: A pályázatokat emailben sosto@szekesfehervar.hu címre kell benyújtani. Minden beküldő visszaigazolást kap a beérkezésről, a visszaigazolás elmaradása esetén a pályázat beküldése technikailag (például annak mérete, mennyisége okán) nem tekinthető sikeresnek, és más módot kell találni (Pl. cloud, wetransfer, mammutmail, egyéb fileküldő rendszerek) annak beküldésére.

6.     Beküldési határidő: 2021.09.20.

7.     A Zsűri: A beérkezett pályázatokat a Sóstó Látogatóközpont munkatársai és egy meglepetésvendég  kezelik és véleményezik.

8.     A győztes fotó kiválasztásának módja: Minden beküldött pályázatból a zsűri kiválasztja a 3. darab legjobb fotót. A kiválasztás főbb szempontjai az eredetiség, a művészies- és egyedi látásmód. A kiválasztott fotó, a készítő nevének megjelölésével megosztásra kerül a Sóstó Természetvédelmi Terület nyilvános facebook oldalán (@Sosto.szfvar), ahol a nyilvános szavazásban vesz részt. A legtöbb szavazatot, „like”-ot elérő kép kerül ki győztesen a versenyből.

9.     Nyeremény: A pályázat kiírója a nyilvános szavazáson a három legtöbb szavazatot elért képek I.-II.-III. díjban részesíti. Az első három helyezett díja egy Sóstóról szóló könyv és egy itt beváltható utalvány, ami vagy ökotúrára vagy stadiontúrára váltható be 2021-es -2022-es évben 2 fő részére. Az I. helyezett fotó borító képként beállításra kerül a szervezet nyilvános facebook oldalán, a kihirdetést követő időszakban. A díjakat meglepetésvendég adja át.

10.  Eredményhirdetés: 2021. szeptember 24.- én a Sóstó Természetvédelmi Terület nyilvános facebook oldalán.

11.  Adatvédelem: A pályázó, a pályázatra szánt fotók beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy a Sóstó Természetvédelmi Terülés és Látogatóközpont mindennapos, környezeti neveléshez, oktatáshoz, ismeretterjesztéshez kapcsolódó munkájában azokat – a fotós megjelölésével – használja, azokat harmadik fél számára, kizárólag azonos célok mentén, átadja.

A fotópályázatban való részvétel feltétetle a Hozzájáruló nyilatkozat letöltése és annak kitöltése, melyet legyenek szívesek a sosto@szekesfehervar.hu email címre eljuttatni hozzánk a pályázni kívánt képekkel együtt. 

Nyilatkozat itt:
Hozzájáruló nyilatkozat

A pályázó a kitöltött Hozzájáruló nyilatkozattal hozzájárul a beküldött képek marketing célú felhasználásához (pl. hirdetési felületeken, fizetős kiadványokban való megjelenés stb.).