Gyerek Ökoklub

Gyerek Ökoklub

2020.10.01. 10:00:00

2020-ban összesen négy alkalommal várjuk a gyerekeket szüleikkel izgalmas, természetközeli foglalkozásokra a Sóstó Látogatóközpontba. Várjuk a szorgos kezű mókusokat!

Szeptember 24. 17:00: A mesés természet 


Miről dalolnak a madarak, miről susognak a füvek? A népmesék hősei ezt mind tudják. Legyünk mi is mesehősök, akik bejárnak nádast, vizet, szél hátára ülnek és meghallják a természet meséit. Útitársunk lesz a Nap és Hold.


Október 22. 17:00: Lámpások délutánja


A napok egyre rövidülnek, és hosszabbak az esték, a természet is visszahúzódik. Mesebeli lámpásokat készítünk, hogy fényt és melegséget varázsoljunk ebbe a télbe forduló időszakba.

November 26. 17:00: Madár bisztró téli módra 


Mit reggelizik az őszapó, mi a kedvenc csemegéje a meggyvágónak, és mi legyen terítéken ha zöldikét várunk? Összeállítjuk a téli madár menüt és elkészítjük a környék legmenőbb madáretetőit.


December 10. 17:00: Natur karácsony 


Készüljünk együtt a karácsonyra, de nem boltban tolongva, pénztárnál sorban állva. Mi a természet kincseit használjuk fel, hogy ünneplőbe díszítsük az otthonunkat. Végy néhány tobozt, diót, gallyakat, pár almát és engedd szabadon a fantáziád. Idén biztosan nekünk lesz a legzöldebb Karácsonyunk.


Várjuk a szorgos kezű mókusokat! 


Foglalkoztató: Kamarás Emese (Mesi műhely)

Részvételi díj:
1500 Ft / gyermek, kísérőnek ingyenes

A vírushelyzetre való tekintettel a programváltozás jogát fenntartjuk! Kérjük viseljetek maszkot, kézfertőtlenítőről gondoskodunk.

   
* Kötelező mező